Post by casraineuconu on Feb 24, 2022 23:10:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Kingdom Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Kingdom Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمز پول بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Idle Kingdom Defense 2022 version ▞▞▞
کم پیشی خوبه 👍
در حالی که بازی خوبی است و من را درگیر خود نگه می دارد، اما به طور جدی فاقد آن است. کل ویژگی افزایش تجهیزات کماندار خراب است. مطلقاً هیچ راهی وجود ندارد که در میزان موفقیت 60 درصد من به همان اندازه که شکست می خورم شکست بخورم. من از سنگی استفاده کردم که 40 درصد موفقیت را به 60 درصد اضافه می کند، یعنی باید کار کند اما باز هم شکست خورد. سپس به دلیل شکست یک سطح را از دست می دهید. من بارها دنده سطح 7 خود را به سطح 3 رسانده ام که دیگر حتی در آن ویژگی شرکت نخواهم کرد. این نیاز به یک تعمیر دارد.
تا کنون خیلی خوب. روز اول بازی، و لذت بخش است. نمیدانم که آیا این تبدیل به یک خردهبازی میشود یا نه، و پس از یک نقطه که به اندازه کافی در مورد مسیر بازی یاد گرفتم، یک بررسی منصفانه ارائه خواهم کرد.
این بازی خیلی باحال من دوستش دارم تازه نصب کردم
بازی عالی AFK مشکل اصلی من با آن این است که هیچ جنبه قبیله ای یا اجتماعی وجود ندارد. بدون pvp سیستم ارتقاء دنده نیز بسیار ضعیف است. اگر جنبه اجتماعی هم اضافه می شد به نظر من بازی خیلی بهتر می شد
به نظر منطقی نیست که شما هم زمان هایی را که می توانیم پورتال ها را انجام دهیم (و بنابراین مقدار سکه های پورتال که می توانیم دریافت کنیم) و هم مقدار اقلامی را که می توانیم در مغازه ها بخریم محدود کنید. آیا محدودیت زمان های قابل پخش نباید عامل محدود کننده باشد؟ وضعیت الان این است که من بیشتر از آن چیزی که بتوانم خرج کنم سکه های پورتال می سازم. من به شدت پیشنهاد می کنم که مغازه باید تعداد نامحدودی داشته باشد، در مورد خرابه ها و اکسپدیشن هم همینطور.
بازی کاملا ساده، گیم پلی زیبا، بدون تبلیغات اجباری، در کل بازی خوبی برای من است
خوب
شگفت انگیز! من به ندرت 5 ستاره می دهم، اما به نظر صادقانه من، توسعه دهندگان کار بزرگی انجام داده اند. من ظاهر کارتونی را دوست دارم، و بالا بردن سطح، هم خودت و هم قهرمانانی که داری، اصلاً سخت نیست. ناگفته نماند که برای بدست آوردن غارت خوب، مجبور نیستم روزها را صرف سنگ زنی کنم. سرگرم کننده، اعتیاد آور، و سرگرم کننده برای افراد در تمام سنین. من هیچ شکایتی ندارم و فکر می کنم این بازی قطعاً سزاوار نقدهای خوبی است که دارد.
این بازی را دوست داشتم. u میتوانید از سطوح مرحلهبندی شده یکم برخلاف بسیاری از بازیهای دیگر لذت ببرید
Idle Kingdom Defense የሚና ጨዋታዎች pkln
خب سلام اگه میخای توی این بازی خیلی حال کنی فقط سرباز هارو قویی کن وپولاتو صرفه جوی کن
بازی سرگرم کننده ساده. یا اینطور فکر می کردم. مجبور شدم بیایم و ویرایش کنم زیرا سرعت ارتقاء تجهیزات کماندار حتی با سنگ ها و طومارهای طلایی شکسته می شود. من بارها و بارها نتوانستم سطح بالای 10 را کسب کنم که در این مرحله تسلیم شدم. بررسی دیگری در اینجا وجود دارد که تجربه مشابهی داشت و آنها پاسخ دادند که امکان پذیر نیست. ممکن است، شکسته است، خراب است. در صورت رفع یا به روز رسانی مجددا ویرایش می شود.
تا اینجا سرگرم کننده است
آسان برای یادگیری، سرگرم کننده برای بازی. برای تشخیص اینکه آیا در سطوح بالاتر به پول نیاز است یا خیر.
خوشم نیومد
اوه این دفاع از برج افزایشی است
Idle Kingdom Defense Ролеви wwsh
Idle Kingdom Defense როლური თამაშები zfgk
همه چیز به قیمت جواهرات است، جواهرات به عنوان چیزهای دیجیتالی بی ارزش و خیالی، به نوعی ارزش پول های نفرت انگیز را دارند. تلاش نکن.
ریدم توش عشقال ترین بازی دنیاست
گرم خوب
بد نیست امتحانش کنید
برای بازی آفلاین واقعا خوب است
بررسی اجباری
خوب برای شروع
تا کنون خیلی خوب. این یک بازی گاچا است که باعث می شود به دریافت جواهرات بیشتر تکیه کنید. اما یک بازی با پیشرفت قهرمان و برخی از مهارت ها توسط گیمر هدایت می شود، بنابراین یک شبیه سازی کامل نیست. مطمئناً یک بازی سخت برای F2P است.
بازی خوب با گرافیک خوب آنها شما را در ابتدای بازی راهنمایی می کنند و به توضیح عناصر بازی کمک می کنند. تا الان خیلی خوشحالم 🙂
طرفدار این یکی نیستم گیم پلی واقعی بسیار کوتاه و ساده است. اما سیستم ارتقا بسیار پیچیده و دردسرساز است.
این فوق العاده سرگرم کننده است. شروع در ابتدا کمی دست شما را می گیرد، اما لازم است که همه اجزای آن را درک کنید.
اصلا جالب نیست
👏وای
تبلیغات ناگهان دیگر کار نمی کند. بعد از تماشای تبلیغ، بازی فقط در بارگذاری گیر کرد.
نمی توان bc را اجرا کرد من Lucky Patcher را نصب کرده ام. BS خالص.
Kung Fu Animal Fighting Game ጀብዱ zlo
خیلی خوبه
وقتی برای اولین بار سعی کردم آن را بازی کنم، به من گفت که یک تهدید در بازی شناسایی شده است و خاتمه می یابد؟