Post by xaeprivravibo on Feb 10, 2022 0:50:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول واقعی رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
عالی است تا زمانی که به نقطه ای برسید که نتوانید یک سطح را بدون پرداخت هزینه برای تقویت کننده ها طی کنید
بازی شایسته دقیقا همان چیزی که انتظار دارید. نه چندان سخت، خسته کننده می شود یا سعی می کند شما را مجبور به خرج کردن پول کند.
چالش برانگیز کردن بازی ها یک چیز است، اما سطوح مشخصی بدون در نظر گرفتن پاور آپ ها کاملا غیرممکن است چیز دیگری است. من دوست دارم همه شما بهروزرسانیهای دورهای را با محتوای جدید انجام دهید، اما اگر امکان گذراندن رویدادهای زمانی محدود را غیرممکن کنید، ما فقط آن را کنار میگذاریم و آن را پشتیبان نمیگیریم...
من دقیقا نمی توانم آن را یک بازی رایگان! اگر می خواهید سطوح را پشت سر بگذارید، باید الماس بخرید تا ابزار خود را ارتقا دهید، در غیر این صورت گذراندن سطوح را فراموش کنید. من از بازی در سطوح لذت می برم اما از آن حالم به هم می خورد. ویرایش: من به تازگی آن را حذف نصب کردم، حتی اگر پیشرفت زیادی داشتم. اتلاف وقت زیاد
بازی برام دان نمیشه😐
مشکلی در سطح 255-1 وجود دارد. تایمر تمام می شود اما سطح هرگز به پایان نمی رسد. به بازی کردن ادامه دادم و فکر می کردم تمام می شود، اما در نهایت از 220 سکه مورد نیاز 1320 سکه گرفتم و مجبور شدم برنامه را ببندم. البته پیشرفت من را نجات نداد و سرویس خودکار بی نهایت خود را از دست دادم.
هی دوباره میاد
عالییییییییییییی
Do Not Fall .io Zręcznościowe scrt
خیلی بده نمیشه کل بسته ام رو تموم کرد کسی نصب نکنه خییییییییییلییییییییی بد
این برنامه تبلیغات را برای کودکان نامناسب نشان می دهد. خیلی دوست دارم. نکته خنده دار این است که به شما این امکان را می دهد که سن خود را برای تبلیغات متناسب با آن گروه سنی انتخاب کنید... از آنجایی که من بچه دارم، گزینه بچه را انتخاب کردم. من مجبور شدم (برای امتیازات اضافی، بدون پرش) به تماشای یک تبلیغ مبتنی بر سکس سایبری بپردازم، آنقدر که اسکرین شات هایی از بد بودن آنها دارم... مثل 50 بار در 2 ساعت گذشته؟ صحبت در مورد "موهای او را بگیرید و او را مجبور کنید تا کار شما را تمام کند" و غیره. هر بار که بعد از ست اول یک سطح را شکست دادید.
من این بازی را به عنوان یک پنج ستاره ارزیابی کردم اما اکنون هر بار که یک دانگ پاپ آپ اتفاق می افتد تمام صفحه سیاه می شود و من باید بازی را ببندم و شروع کنم.از نو. اگر این اتفاق بیفتد، حذف نصب خواهم کرد.
Crazy Diner: Cooking Game 頭脳系 qyhj
سوشی می چسبد. مدتی است که این را بازی می کنم و تا چند ماه گذشته از آن لذت می بردم. من برای مدت طولانی در بازی خرچنگ و سوشی بودم زیرا وقتی روی سوشی کلیک می کنید تا به مشتریان بدهید، می چسبد. و اگر بارها روی آن کلیک کنید در نهایت آن را دور می اندازید.
واقعا خوب است. من از آن لذت بردم زیرا استفاده از آن بسیار آسان است و داستان سرگرم کننده است. این برای من چهار است، زیرا من همچنین نمی توانم پیتزا محل را دانلود کنم. اتصال من خوب است، می توانم از برنامه های دیگر بدون مشکل استفاده کنم، اما باز هم آن را دانلود نمی کند. بارها امتحان کردم، بار اول، قبلاً "100%" نوشته بود، اما در دقیقه بعد به صفر برگشت.
این بازی عالی بود و من خیلی از بازیش خوشم اومد که واقعا برای من و بقیه بچه ها این بازی رو بازی میکنن و با لذت از بازی لذت میبرن 😀👍😉میدونم شما هم بازی رو دوست دارید 🎮😀👍😉😄😎
بازی خوب است و من هیچ مشکلی با سطح سختی یا انتظار برای جواهرات ندارم. تبلیغات به طور مداوم بازی را خراب می کند، بازی را آزاردهنده می کند.
Crazy Diner: Cooking Game உத்தி qtm
یعنی یکی از بهترین بازی های آشپزی است که می توانید مسابقه بدیم خیلی خوب بود الان دفعه 5 هست که دارم دانلود می کنم تا دوباره کامل کنم. 💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍 حالا اگه نظر من قبول و آرمی یا بلینکی هستی بزن رو () 😡😡🤬🤬🤬 لطفاً دهن من را باز نکنید مرسی ❤️❤️ پیج اینستا من هم دنبال کنید هر چند پستی ندارم اما مطمئن باشید تا چند روز دیگر خوشحالت مکنم. سماجباری._
کون این بازی
من عاشق این بازی بودم، با این حال اخیراً بازی همچنان عقب می ماند / انجماد می کند و تنها راه برای متوقف کردن آن، ترک بازی است. این بدان معناست که هر تقویت کننده بی نهایتی که داشتم ناپدید می شود که بسیار ناعادلانه است.
Crazy Diner: Cooking Game रणनीति zts
بازی باحالیه
خیلی بده همین یک ستاره براش زیادی
این بازی واقعا جالب است.. اما چرا بارگذاری آن برای همیشه طول می کشد؟
بازی جالب بود
نخشش _
من بازی را دوست دارم اما از آپدیت امتناع می ورزد الان 3 روز است که در حال پردازش است.
فعلا خوبه
چنین بازی سرگرم کننده و اعتیاد آور است. اما تبلیغات مضحک هستند و بیشتر اوقات باعث می شوند که بازی و گوشی یک بار بازی متوقف شود. متاسفانه باید حذف نصب کنم
من اغلب نقد نمی نویسم، اما مجبور بودم برای این بازی... من از خود بازی لذت می برم، اما هر زمان که تبلیغ بازی West ظاهر می شود، زمانی که می خواهم سریع تجهیزات خود را ارتقا دهم، آن تبلیغ خاص به من این امکان را نمی دهد. ارتقاء فوری و باعث می شود بعد از تماشای تبلیغ مجبور به خروج از بازی و راه اندازی مجدد برنامه شوم اما پاداشی دریافت نمی کنم... این بسیار خسته کننده است اما باز هم از بازی لذت می برم. آیا می توانید تبلیغ دیگری را جایگزین کنید که باعث از دست دادن پاداش من نشود؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
من عاشق این گن هستم، اما وقتی به سطوحی میرسی که کرپها را درست میکنند، تقریباً غیرممکن است که هیچ کلیدی به دست بیاوری. این باید گزینه ای برای ما باشد تا در صورت نیاز کلیدهای اضافی را خریداری کنیم.
بل
من از بازی لذت می برم اما تبلیغات خیلی زیاد است
بازی را دوست دارم، اما تبلیغات بسیار آزاردهنده است! آه خدای من