Post by xaeprivravibo on Feb 10, 2022 0:41:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kaynağın kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Harika ama aynı eski seviyelerden sonra sıkıcı oluyor yeni harita yok ve ana karakter rayman 500 mücevher, başladığınız şey orijinal değil
Oyun cok iyi ama sunucu baglantisi sorunum bir güncellenme gelse daha iyi olucak
İyi sağlam platform eğlencesi. Koleksiyonlar eğlencelidir ve seviye türleri arasında birçok ilginç çeşitlilik vardır. Harika görünüyor ve kulağa hoş geliyor. Kaydırma kontrol sistemi ile ara sıra tutuşlar, ancak genellikle sağlam. Sevdim.
sıkışmış, seviyeler güncel değil. çok çok sıkıcı yumurta büyümez çünkü ağaç büyümez
Tabiki de bir puan fazla bu sunucuya bağlanıyor gibi değil ama gelmiyor bir oyun geldimafoldu.. ayrıca biraz yeni artik şu oyunu hep aynı şekilde oynanıyor yeni bölumler açılmıyor bu
Bunu oynarken çok nostaljik ve çok keyif aldık. Ne yazık ki şimdi bir seviyeye başlamaya çalışırken ekran kararıyor ve ana haritaya geri dönme seçeneği yok, bu yüzden artık oynayamazsınız. Daha önceki en büyük sorunum seviyelerin kendini tekrar etmesiydi ama nedenini anladım. Şimdi oynayamıyorum bile, sanırım önemli değil lol
İnternet bağlantısı yok
Bu oyun asla yüklenmez.Tamamen yüklenmeden önce her zaman çöküyor
Bu arada harika oyun ve bana oyunda para ver yıllardır acemiyim ve oyunu tekrar oynadığımda acemiyim 3000 mücevhere bile ulaşamıyorum
Kapattım,açtığımda kayıt dosyam silindi.
Hala geliştirme aşamasında, bu nedenle erişim şimdilik sınırlıdır. Ama bağımlılık ve meydan okuma
Bilgisayar versiyonu ile aynı, grafikler çok güzel! Oyunda daha fazla kontrol seçeneği olmalı, ne yazık ki yok!
Yumurtaların çatlama süresi çok uzun 8 saat beklemede oynamak için ben güncellemeden sonra dahada kısaldı çatlama süresi diyeken size uzatmışsınız bi bulun lütfen. Birde yeni bölüm kazıcılarını daha iyi
Çok zevkli bir oyun grafikleri hoş ve hayatta
bir oyun grafik ve tasarım tasarımı mükemmel, çok güzel favori benim, barbara adalar korsanlar, var bir de upuzun bir bitkin var büyük bir şey o solmuştu onuııyosunuz tatliş küçüklerinizi büyütüyosunuz 308 Tane yeni küçük küçük çocuklar, bir de boyut bu küçük icinde tatliş pencereli falan çatıda her şey dahil olmak üzere bir evimde tek isteğim: bir insan karakter daha eklenmeli bir erkek ,bir kız Yükleme
Çevrimdışı oyunlarda arama yaptığınızda karşınıza çıksa da bu sadece bir WiFi oyunudur. Kurulumdan sonra bile satın alma yapsanız bile çevrimdışı oynamanın bir yolu yoktur. Ekleri kaldırmak için ödeme yapabilirsiniz, bunu yapsanız bile, tüm çevrimiçi verilerinizi ve çerezlerinizi topladıkları, ardından verilerinizi geliştiricilere göndermek için kullandıkları ve ne olursa olsun yapmak için başka şirketlere sattıkları anlamına gelir ve bunların hepsi şartlar dahilindedir. servisin. Başka bir şirkete para kazandırmak için ödeme yapmak istemiyorsanız bu uygulamadan kaçının
Rayman Adventures Macera Oyunları qpfx
Rayman Adventures, kökenleri ve efsaneleri bir cep telefonuna getirme konusunda kesinlikle en iyi girişimdir. Ayrıca, bir denetleyici kullanıyorsanız Rayman'ı tam olarak kontrol etmenize yardımcı olur. Yine de bir sorun, wifi ve verilerin sürekli kullanımıdır, bu da oyunu dışarıda oynamayı can sıkıcı hale getirir.
Hep bir yerde kalıyo geçene kadar üç yıldız
Küçükken bu oyuna bayılırdım oynadığım tek oyundu ama yeni telefon aldığımdan beri çalışmıyor ki bu üzücü çünkü oyun eğlenceliydi
Güzel oyun ps4 versiyonunu da oynadı. DÜZELTMENİZ GEREKEN bir sorun, dünyayı gerçekten keşfedebilmeniz için kaydetme günlükleri ve rayman çevrimiçi kanallarıdır. LÜTFEN BU SORUNLARI ÇÖZÜN. Oyunu gerçekten seviyorum.
Maan.... Bu oyun harika... Yani grafiklere bakılırsa, gecikme yok, hatta bir patates telefonunda gecikmesiz oynayabilirsiniz, çevrimdışı bir oyun ama bazen interneti kullanmak istiyoruz, bu da olmayacak hatta 5 mb al sanırım... Neyse harika bir oyun ve ben onu seviyorum
Bu oyunu sevdim. Grafikler, Incrediballs süper sevimliydi. Ama asıl sorun, oyunu sürekli "sunucuya bağlanıyor" olduğu için oynayamadım ve ardından Ubisoft'un sunucularının bakımda olduğunu söyledi. Bu sorundan sonra oyun oldukça oynanmaz hale geldi. Ubisoft, lütfen bunu düzeltin. Bu oyun şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri, bu yüzden gitmesini görmek benim için üzücü olurdu.
Oyun güzel ama oyuna naptınız! Açılmıyorum izin ver uyguluyorum 0 da duruyor😞
Her oyuna girmeye çalıştığımda. Bana "oyun yeniden başlatılacak" hatası veriyor
Oyun çok güzel ben gamepaddan oynuyorum. Vakit geçirmek için ideal. tavsiye ederim.
[lütfen hiçbir reklam görmediğime dikkat edin] Cep telefonunda ücretsiz bir Rayman oyunu için bence çok iyi, benim için sorun oyun değil, ekran kontrollerinin biraz hantal olduğunu düşünüyorum... hayır sadece bu oyun için değil, herhangi bir platform oyunu için.
Adventure 126'dayım ve çökmeye devam ediyor.
Tavsiye ederim kesinlikle çook güzel bir oyun ama ilk çok bekletiyo amane deyiyo
Bu oyun çok harika çünkü içinde macera ve kötü adamlar var, bu yüzden bu oyuna bayılıyorum!
Oyun iyi. Grafikler şaşırtıcı. Ancak 3😢 macerasından sonra devam edemiyorum. İnternete bağlanmayacak.
Oyun eğlenceli ama aksaklıklar ve donma seviyeleri deneyimi mahvediyor. Bu oyunu yıllar önce oynadım ve aksaklıklar nedeniyle kaldırdım. Yıllar sonra bir kez daha denemeyi umuyordum ki bu sorunları çözdüler. Oyun bozuldu ve SSS sorun giderme bölümünü boşuna mektuba kadar takip ettim. Ubisoft ile iletişime geçtim ve kötü müşteri deneyimi aldım. Sorunumun çözüldüğüne ve sabırlı olacağıma dair güvence verildi, ardından 2 haftalık takipten sonra dosyamın çözümsüz kapatıldığı konusunda bilgilendirildim. Hala oynayamıyorum!
internet li lan bu
Rayman'ın harika bir oyunu var (eğlenceli ve zorlu), ancak geri dönüp geçmiş maceraları tekrar yaşayabilseydim daha iyi olurdu.
çok iyi bir oyun ama bu mobil oyunda meydana gelen sorunu bilmek istiyorum. 249 mücevher topladım ama yine de 150 mücevher değerinde bir rayman kostümü satın alamıyorum. Umarım çözümüme cevap bulursunuz. Teşekkürler
Rayman Adventures Kalandjátékok dxle
Vallahi harika 54 yaşındayım çok güzel eğleniyorum herkese tavsiye ediyor android için yapanların emeğine sağlık teşekkürler
Oyun inanılmaz, kontroller iyi, beatbox seçeneği şimdiye kadarki en sevimli şey. Facebook gayet iyi giriş yapıyor. Yine de Google oyunuma giriş yapmama izin vermiyor.
Bu yeni güncellemeden sonra, uzun süre beklememe ve internetim mükemmel çalışıyor olmasına rağmen veri indirilemedi diyor, lütfen bunu değiştirin.
Ekler kaldırılamıyor. Başarısız olan bir satın alma işlemi gerçekleştirdi. Tekrar denedim, suçlandı ve zaten bende olduğunu söyledi. Tipik Ubisoft.
Fantezi temasını seviyorum!!!!!
Görevleri bitirdiğim ve tam olarak mevcut yiyecek miktarını gösteren çubuğun altında bulunan yumurtanın kilidini açtığım bu noktaya gelene kadar oyundan zevk alıyordum ve şimdi onu kuluçka makinesine sürükleyemiyorum ya da başka görevler yapmak için alanı terk edemiyorum. çünkü yumurtayı her sürüklemeye çalıştığımda otomatik olarak bu çubuğa tıklıyor. Temelde oyun bozuldu ve bu noktadan hareket edemiyorum....
Ben bu oyunu seviyordum ve silmiştim yeniden yükledim finansmana giderim
Aptal reklam beni oyun mağazasına yönlendirdi oynarken...... kaldırıldı. Bu, oynayacağım son reklam destekli oyun. Bu şeylerle oyunlarını bozman çok korkunç.
Power Rangers: Legacy Wars Acțiune lyyu
Eğitim bakanını tebrik ediyorum çok güzel diye ben de de yukluyorum^-^
Rayman Adventures სათავგადასავლო dqsv
Oyun 3 defa ilk bölümde geçti o yüzden siliyorum
Bu aptal 3. sınıf oyun, cihaz depolama alanımı okumak ve yazmak için izin istiyor. Oynamadan kaldırıyorum. Çirkin uygulama.
oyun açılmıyor
Yaratıklarımı seçiyorum oyuna başlıyorum ve onlar yerinde kaldığı yerde kalmakta ne bu oyuna başlıyorum 😡