(iOS) Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games קוד לרמות מפתחות ללא הגבלה
Feb 24, 2022 23:04:14 GMT
Post by casraineuconu on Feb 24, 2022 23:04:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות מפתחות ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
משחק נחמד
נכשל פעמים רבות, לא בטוח למה?
זה לא ראוי לכוכב אחד. הכל עניין של כסף
כייף'
בילוי טוב עכשיו שאנחנו יכולים לצאת בגלל קורונה
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Sarguzasht zdsa
משחק טיפשי.. פתאום ירדתי לרמה אחת.. אחרי ששיחקתי 30_1
סופר חמוד 😊
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Nuotykių ttpo
תודה על המשחק
תקלה לחלוטין לא ייפתח אפילו עכשיו.
כך אתה מתחיל את החלום שלך🌆🌍
זה פשוט לא כזה כיף מצטער
המשחק הזה די כיף אני אוהב אותו! אחרי הכל הורדתי את זה רק היום אז אני רק ברמה 10. זה ממש כיף אבל אם נגמרו לך החיים, האם תוכל להחזיר למישהו על ידי כך שתאפשר לו להרוויח את החיים במיני-משחקים? תודה שהפכת את המשחק הזה להתקיים
זה כל כך כיף וכל כך מגניב שאתה צריך לשחק בו בבקשה הורד את המשחק הזה ואתה גם צריך לעבור אתגרים במשחק הזה שהם מהנים
המשחק הזה קרע, רכשתי כמה יהלומים, שיחק בכל הרמות וניצח בהמתנה לשלב הבא לשחק, המשחק לקח את הכסף שלי, התוצאות הקודמות שלי וכל היהלומים שרכשתי והמשחק החזיר אותי לרמה 1 ללא יהלומים מהרמות הקודמות שלי לשחק. משחק במרווה ריסוק סוכר
טוב יותר
אפליקציה מעולה מעביר את הזמן
אני אוהב את המשחק הזה מאוד, לא הייתה לי בעיה עם המשחק. עד שהגעתי למפלס וילה פלורה 60. אני לא יכול לעבור את המפלס, כי אחרי שאני בודק את הלקוחות הם לא יוצאים מהדלפק. אז אי אפשר לנצח את הרמה. הוצאתי כסף גם על המשחק הזה. זה די מאכזב שאולי אצטרך למחוק את המשחק. אם ניתן לתקן את הבאג הזה אני אודה לו.
אין לי הרבה אתגר. לחוזר על עצמו
אני לא אוהב שזה היה בסדר
אני אוהב את המשחק ,,, אני רוצה לתת 5 כוכבים ... אבל המשחק שלך נעצר בשלב 3 ... מספר 65 .... הוסף עוד שלבים בקרוב בבקשה..
המשחק מתחיל בקלות, ואז נהיה קשה יותר. עד שאתה נכנס היטב למשחק אתה לא יכול לעבור רמות. זה מאוד מעצבן.
אומר שם גרסה חדשה אבל אל תתנו אפשרות לעדכן
חביב
זה משחק מהנה וממכר אבל הוא תקוע ברמה 40 הלוואי שיתקן את זה אוהב לשחק
רמות מסוימות מאוד קשות לביצוע
אני אוהב את המשחק הזה❤️❤️❤️❤️
המשחק הזה כל כך מטומטם
Dream Hotel: Permainan hotel, Game simulasi Petualangan veg
אני רוצה את הכסף שלי בחזרה. המשחק כל כך פגום ב-Yatch. כשמשתמשים בכפות הרגליים המהירות זה נתקע וגורם לך לאבד. ואז כשדוחפים זה לא תמיד דוחף וגורם לך להפסיד פשוט ניסיתי את זה וזה עדיין מתקלקל. כשמשתמשים בהגברת הרגליים המהירה הוא נתקע במדרגות וכמעט הולך במעגלים ביאכטה. כשמשתמשים בחיזוק זה אמור לעזור לא להחמיר את המצב. אני עדיין מחכה להחזר הכסף שהוצא על חיזוקים ויהלומים
פִּתְאוֹם. המשחק הופסק
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Macera Oyunları ibod
מאוד אהבתי את המשחק אבל אי יכולת לשדרג מיד פוגע בך אז הדרך היחידה לעלות רמה בזמן ההמתנה לשדרוגים היא להשתמש בכל המאיצים או אבני החן.. צריך לראות פרסומת לכל דבר.. אני מעדיף לבזבז כסף על קניית המשחק מאשר להמשיך לתבוע כסף עבור שדרוגים שאולי לעולם לא תשתמש בהם כי אתה צריך לחכות שעות כדי להשתמש.. אני רוצה לשחק במשחק לא לחכות שעות כדי לשחק
כיף גדול עד שזה התערער והוקרן כחול.
מושלם
Legend of the Skyfish Cabaran rgxb
לנסות לשחק המשחק הזה כל כך טוב ועכשיו אני אוהב אותו 😘😘
אני אוהב איך שה-gwme הוא כל כך טוב. ויש אנשים שאתה רוצה שגם הם
זה היה מאוד כיף עד שהייתי צריך להכין גבינה. זה טיפשי.
אוהב את המשחק הזה, אבל חיכיתי לשחק רמה חדשה כי שיחקתי בכל שאר הרמות וחיכיתי למה שמרגיש כמו נצח לרמות חדשות! חחח זו הסיבה שהוא קיבל רק 4 כוכבים בבקשה עדכן בהקדם!
אני אוהב את המשחק הזה, זה בהחלט גורם לך שיהיה לך מה לעשות
בסדר
המשחק כל כך נהדר ומהנה ואין פרסומת מדהימה
נהנו
🤗
סיימתי עם רמה 80, הרמה השנייה לא נטענת......למה
משחק קטן מבריק אבל יהיה טוב יותר אם מלונות חדשים ייפתחו מהר יותר.
זה משחק נורא שהוא תמיד קורס ואני חושב שהמשחק הזה צריך להיסגר!!! (נועד להיות אפס כוכבים)
זה מזכיר לי את נינטנדו הישנה. אני מתגעגע לפשטות.
אני אוהב את זה 😊😊
בהתחלה המשחק היה מבטיח, אבל ברויאל מרינה- חטיפת כסף, משחקי רמאות עבור יהלומים, רמות קשות מדי וכו'... ניסיתי הרבה משחקי מלון אחרים, לצערי המשחק הזה הפך להיות כמו כל משחק מלון אחר...