Post by xaeprivravibo on Feb 10, 2022 0:23:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neograničene kristale ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
Ova igra je tako dobra da mi se sviđa. uči me kuhati.
Ova igra kuhanja vas uči kako kuhati, mislim da je nevjerojatna. Pomaže mnogima da nauče kuhati, zato je toliko volim
Ova igra zaglavi nakon što otključam 4. kat. Kupci ne bi dolazili samo. Ponovno sam pokrenuo telefon, ali bez poboljšanja. Zatim sam ponovo instalirao aplikaciju, ali se isti problem ponavlja. Molimo provjerite problem.
Ova igra je tako dobra. Svi biste trebali isprobati ovu igru Osem
U redu je, mislim da je zabavno, ali ne kako sam očekivao, znaš...
Obožavam ovu igru, ali uvijek je teško zadržati više dinmonda za loženje i onda je moram odspojiti i to me čini 😢 ali je nevjerojatna
Tako je lijepo uživao. Molimo preuzmite ga, svidjet će vam se toliko, nemojte nabrajati ono što drugi kažu, ali tako je zabavno, zabavno, fantastično i ludo, a najbolje je što je potrebno manje Mbs preuzimanja i uživajte, hvala
Ova igra je u osnovi savršena za početak i čini da se osjećate kao pravi kuhar, a izazovi su super cool.
Dodajte gumb gdje možete resetirati dan🙏🏻
Znam da ovo nikad ne igram na svom mobitelu. Igram ovo na telefonu svog prijatelja, bilo je jako dobro, lako je i cool Sviđa mi se .🍒💕💕
To je jako lijepa igrica .👍 Igrao sam tu igricu svaki dan . Stigao sam do Drink bara a svi ostali katovi prolaze kroz Auto . Jednog dana kada počnem igrati ovu igru ova igra je kao zaglavljena, kupci će doći do prizemlja i tada će biti nevidljivi. Sada ne mogu igrati ovu igru zbog nevidljivosti kupaca........ Ako deinstaliram i instaliram, trebao bih krenuti od prve.....pa molim vas da imate rješenje za to...🙏🙏
Ova igra je jako dobra, a stanje je lijepo
Sviđa mi se ova igra i možete li ovu igru unaprijediti kao (1) naljepnicu na cijenama hrane.
Čak se i ne instalira. To samo kaže na čekanju.
Cooking Tycoon Hygge vmd
Molimo izvršite ažuriranje i popravite greške Stvarno ga želim igrati tako jako, ali konobar više ne dolazi čak ni kad ga ponovno pokrenem😭
Volim ovu igru, ali mislim da bi cijene obroka trebale biti veće
Ovo mi je drugi put da instaliram ovu igru, da, bilo je zabavno, ali opet nailazim na isti problem. Tada jedna mušterija nije naručila hranu zbog čega ne mogu prijeći na sljedeću razinu. Ista stvar se ponovila, ali to je bila kritika hrane. Popravite to bez ponovnog pokretanja igre.
Nevjerojatno je i izvrsno, ali je malo teško dobiti mnogo klica za nadogradnju, hvala dečki s
Ne mislim da je greška ispravljena, ali ljubazno učinite nešto u vezi s tim što prije ........odlična igra
Oklevao sam da ga preuzmem zbog recenzija, ali kad sam ga pokušao preuzeti. Bilo je zapravo zabavno😊 i koštalo je samo male mb. Uživam u svojih 15 minuta. Igranje
Mislim da je to super zbroj za sve i mislim da bi ga trebali nadograditi na bilo koji način, samo apsolutna glupost
Pokušavam preuzeti kada je na 99% Stark i početi iznova preuzimati
već sam igrao ovu igru.. kako bih mogao oporaviti prethodnu igru i fazu? ne želim ponovno početi.. molim te treba mi prethodno igrana igra.
Jako glupo. Mrzim to. Ne preuzimajte glupe igrice. Vrlo beskorisno.
Cooking Tycoon Hygge vmd
Savrsenoo
Vrlo dobra igra Poučava trošenju vremena, tj. ne kasniti s kuhanjem i dobra je pomoć pri otvaranju restorana
Ovo je jako dobra igra 👍👍👍😊
Divna je igra..... Jako izazovna i zanimljiva❤💃
Nevjerojatna igra na sve strane. Zabavno je i izazovno. Ali već sam neko vrijeme zapeo na danu 498 i jednostavno ne popušta. Stvarno bih volio završiti sviranje.
Cooking Tycoon Hygge vmd
Dobro je, ali kad ga zaustavite na kušaču hrane, zaglavit ćete i što god učinite, i dalje će se zalijepiti. Molimo popravite ovaj bug, stvarno volim igrati ovu igru osim ako se taj bug ne riješi.
Mrzim ovu igru loša je igrao sam samo jednom i zaustavljena je na znaku zatvorenog mrzim je rekao bih da je najgora igra stavio sam jednu zvjezdicu jer je nisam mogao poslati bez zvjezdice ne zaslužuje ni jednu jedinu zvijezda
Igra je tako lijepa, ali ponekad ne možemo dodirnuti zaslon. Ali je vrlo dobra igra
Pad 217. dana! Odjednom nije mogla zatvoriti igru s 2 preostala kupca (nikad nisu došli bez obzira što sam učinio, tako da dan nije završio). Nakon toliko pokušaja da se igra završi... 😔
Blown Away: First Try Arkade mlhp